Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanbarn

Jag föddes inte som alla andra
jag är lite annolunda med allt detta där
levde som jag var föddes i sju år
när jag var fyra år bestämde sig dom
dom som var Mamma och Pappa
bestämde att jag skulle bli likadan
som alla andra barn


Pappa
du ville inte att jag skulle leva som jag var
accpeterade inte för den jag är
att jag hörde lite sämre än alla andra
vad gjorde det att jag sa va lite mer
att jag behövde lite hjälpmedel
var de det som gjorde mig annolunda
ifrån dom normala
men frågan är Pappa
vad är en normal människa



Du bröt ditt löfte och försvann
försvann ur mitt liv ur Mammas hjärta
hon spendera många nätter på altan
bara stirra ut och fällde tårar efter tårar
jag som bara var fem år såg en moders smärta
du bröt ditt löfte - jag hatar dig för det



När jag var sju år åkte jag och Mamma bort
till ett stort sjukhus i Göteborg
där jag lades in och skulle opereras
få titanskruvar inom mig i huvudet
bara för att du ville det Pappa
mamma höll sitt löfte till dig
medans du bröt ditt löfte
du lämnade Mamma ensam
du brydde dig inte om du svek någon
jag är så ledsen på dig Pappa




Fri vers av Lilla trollet
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-05-19 01:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
så sorgligt med en längtan ändå..mycket bra skriven text
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet