Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale… när du slutat tro, och hoppet har blivit en utväg, när kärleken lämnat dig och sorgen tagit över, det finns ett liv "efter före"...


TILL DIG SOM FÖRLORAT DITT HJÄRTA

 

i min famn ligger ett hjärta 

utan ord utan mening - dött

det har stannat, kallnat nu

mitt hjärta var så en gång

låg inom mig dött och kallt

tyst och tomt helt öde ensamt

...

 

saktmodet dräpte frenesin

saktade in evighetens framfart

där inträffade kollisionen direkt

 

det var inte tänkt att stanna nu

eller sakta in just där så abrupt 

det fanns en dold mening i allt

 

tiden visade sitt rätta jag för mig

timmarna smulades sönder till stoft 

dagarna föll samman som korthus

 

bakom kollisionens evinnerlighet

kunde jag inte föreställa mig liv

men där spirade mirakler på fälten

 

vågorna bröt mot strandbrynet 

gryningsljuset gav konturerna form

färgerna återvände till dem - livet lekte

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 904 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-23 21:35



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt fina rader.
2017-01-24

  överlevaren VIP
Levande ord i en kraftfull text!
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP