Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale… du och jag en kraftens bevis för kärleken är det vi får till pris, när vi tar den emot...


TILL ÖGONBLICK AV VÄRME

 

vi föddes till rytmerna

till tonerna och orden

som sjöng oss varma

 

våra kroppars böljande

rörelsernas urmoderlighet

som smekte oss starka fria

 

musiken tonerna harmonierna

våra jublande rösters livskraft

födde till dagen lusten inom oss

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-23 21:41



Bookmark and Share


  ULJO
Urtjusig
2017-01-24

  överlevaren VIP
Väldigt vackert!
2017-01-24

  Quasimodo
Härlig varma och skön toner kommer ur dessa ord för lust och livskraft!
2017-01-23

  Marianne Räf
DEN var skön ! Gillar det
kortare formatet ! !
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP