Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


FÄRGERNAS MAGI

 

strilande färgpigment

flödar ur pennans spets 

förgyller det vita arket

med sin röda bländkraft

 

ögonens iris tappar stavarna

famlar dyslektiskt efter orden




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-08 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt, väldigt bra! Kärnfullt. Meningarna är vackert uppbyggda och trots att jag inte kan se färger får jag ändå en känsla av färgen i dikten.
Slutraden är en bra bild för hur svårt det kan vara att beskriva sinnesintryck. Språket räcker inte till.
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Haha! Du tecknar såååååå fint!
Alltid!

Skrattar åt ordleken med stavar
och tappar!
2017-02-09

  StinaJ VIP
En underbar text med vackra färger. Bilden påminner mig om ett fat i orientalisk stil som hänger på min vägg.
2017-02-09

  Blått Norrsken VIP
En text i magi !!!
Kristallklart och bra.
2017-02-08

  Fem hjärtan VIP
Så fint du fångat känslan här !!
2017-02-08

    Peter Söderqvist
Fina bilder.
Famlar dyslektiskt efter orden är genialt i sin enkelhet.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP