Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag orkar inte sakna dig längre

Snälla ge mig lite tid
Tid med dig
var tog allt vägen?
Alla minnen och
vad hände med framtiden
Den ljusa framtiden
Du&Jag
Tillsammans
jag vill verkligen ha dig här
Jag vet att du inte kan
Men jag kan!
Ska jag bara sitta här
och vänta
jag kan ju inte bara glömma dig
Du var ju mitt allt
Du är mitt allt
Kanske fattar du det inte
Du var lika vilsen som jag
Jag vet inte hur mycket du älskade mig
Men nu vet jag att jag älskade dig mer
Allt som finns är ord
Svaga ord
Och svaga minnen
Jag orkar inte mer
Jag vill se dig le
jag vill få dig skratta
Jag vill röra din hud
Och röra vid ditt hår
ge mig ett leende
Ge mig ditt hej
jag saknar dig så mycket
Och det känns som jag inte
hört något av dig på evigheter
Det känns som om jag inte hört dig skratta
eller sjunga falska toner på 20 kanske 30 år
Jag älskar dig så mycket mer än du anar
Jag orkar inte sakna dig längre
men det är allt jag kan göra

Stilla min saknad...




Övriga genrer av Malina
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 21:01



Bookmark and Share


  yoyyo
å väldigt fin dikt, river upp gammal minnen, som man så känner igen bara man vill.
du skriver bra vet du va!
2006-06-12

  sofiavishet
fin dikt som man blir riktigt rörd av..känner likadant för tillfället.. Mycket bra!
2006-05-24

  jobby
Mycke fin å bra text!
Inga punkter, korta stopp = Bra!
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina