Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykter & tankad - limerick

 

På en bjudning en man från Berlin
säger tack men jag avstår från vin
och ja öl likaså
även spriten får gå
för jag kör, men tar gärna bensin




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-22 23:37



Bookmark and Share


  limerick
Ej med sprit han törsten släckt
men späder på vår växthuseffekt!
2017-02-24

    Dan Myrbeck
Den dan
behövde han rejäl oktan.
2017-02-23

  Sandra Dahlberg
Den var klockren!
2017-02-23

  M.Eta
Rolig limerick, får hoppas han får bensinen i tanken och inte i glaset!
2017-02-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Tanka med bensin kan man också göra, risken för missbruk är trots allt ändå rätt liten!!!
2017-02-23

  ULJO
Vi får hoppas att han inte sniffar bensinen då och blir hög på det viset.
2017-02-23

  alicja lappalainen VIP
Roligast.. utan alkohol ...
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP