Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KRAFTEN INTE ÄR MED

 

min läsplatta reagerade inte

mina fingrar vidrörde den men

det var som om jag inte fanns

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-02 09:21



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Verkligen en fantastisk vinkling på en vardaglig händelse.
2017-03-03

    ej medlem längre
Första tanken som poppar upp hos problemlösaren och ingenjören: var läsplattan påslagen? :-)
2017-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
2017-03-02

  Marianne Räf
Ja, ibland är man slut å borta.
Som med sömn.. Men, man
vaknar, ju,... alltid upp, igen !
Nog finns du alltid, - även om
du, stundtals, ej märker det !
2017-03-02

    ej medlem längre
En spännande skildring av en känsla av icke-varande. Kanske fanns du inte just då...?
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP