Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TEKNIKENS BEGRÄNSNINGAR SLÅR KNUT PÅ MIG

 

Jagar mig genom

missöde efter missöde

spara på krutet sitta här

som en dumsnut

vem bryr sig

vem har mage att

ens tänka tanken

 

raderar mig ovetandes

spyr galla över missmodet

gråter lite över spilld mjölk

jag vet jag glömde att

spara och publicer

det känns så "wasted"

 

så ofrånkomligt hopplöst

men vem fattar hur det är

med den saken

Tangentbord i all ära

men nu penna och papper

raderar aldrig någonsin

av sig själva

 

bara så ni vet Förlåter aldrig

teknikens missfoster...




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-05 19:37



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Vänta tills du har hundratals med texter. Skrivet på papper och gömda bland böcker, bord, skåp osv. osv. osv. --- då kommer du att älska teknikens under - tror jag..
2017-03-06

    ej medlem längre
Sådant är så förargligt, men visst har det hänt att jag eller andra har slängt viktiga papper, som inte borde ha slängts. Eller att jag spillt vätska över papper, som skulle varit fina och sedan fått börja om från början. Kanske en liten tröst? :-)
2017-03-06

  ULJO
Det är jag skrev i en dikt för ett tag sedan. Datorn i all ära men inget går upp mot en gammal hederlig skrivmaskin.
2017-03-06

    ej medlem längre
Jag har själv förlorat ett stort arbete för jag glömde att spara, och datorn hängde sig.

Bra skrivet
2017-03-06

    Sefarge VIP
Som ett personligt
varmt streck av
grafit, över kall
cyberskärm!
:)

2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP