Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människans ondska



i mina fingrar bor en tavla
målad i varje dags skugga
den jag besökt

den som vandrats av andra



när livet svek människors sårbara


och i alla de krig jag vet
pågår utanför teveappratens liv

tillsammans med de som var då

i mina fingrar bor en tavla
den människans ondska färgar




Fri vers av kath
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-05-21 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath