Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då vi slänger käft




och priset vi betalat
fyller dagens varv
där vi slänger käft

över skiten som växer i vårt skydd

ensam simmar kärleken mot havets ström
säker på att komma i land




Fri vers av kath
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-05-21 09:55



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ensam simmar kärleken mot havets ström
säker på att komma i land


kärlekn är stark som döden! Härlig bild med den ensamma simmaren mot strömmen
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath