Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla


Jag har den där känslan

Känslan att vara skittrött
Men hjärtat säger att
jag inte kommer kunna sova

Jag har känslan att om jag somnar
kommer jag vakna tidigt
Men hjärtat säger att
jag kommer försova mig

Det är ett jävla helvete att känna så
Speciellt när jag behöver sömnen
Det är som att ha tvåtusen nålar
i kroppen
och veta att man kommer att dö om man drar ut dom

jag älskar att resa, det gör jag
Men dagarna innan är värst

jag är spänd och hyperaktiv
man kan tro att jag har druckit
elva koppar kaffe

Jag har städat hela mitt rum
För jag vet hur arg jag blir när jag kommer hem
om det skulle vara stökigt
Men ja, jag är ju som jag är
det är redan stökigt

jag har vattnat alla växter
kanske lite för mycket
Men man vet ju inte
Mamma kanske skulle glömma bort dom
fast, det vart ju jobbigt när det rann över
Det ligger ju kvar där
Jag orkar liksom inte hämta en trasa

jag är helt slut och hyperaktiv
Jag är trött men så himla pigg
Jag är förväntansfull fast jag
fasar de närmaste dagarna

kan man inte spola fram tiden
eller
hämta en kristallkula
och se vad framtiden har att erbjuda
ring mig om du vet
ja, du har ju nummret

jag har vad många kallar
Grov resfeber


Gotland... imorgon är jag er.




Övriga genrer av Malina
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-21 20:22



Bookmark and Share


  yoyyo
haha skrattar lite år slutet de var så klockrent!!

sedan texten var något som jag kände igen mig i speciellt de när mna kommer hem till ett stökigt rum och man bara ångrar jätte mycket att man inte städade innan man åkte hemifrån och så måste man packa upp resväska genom att vända den uppochned sedan får de ligga där på golvet veckan ut tills man måste städa för man hittar inte något viktigt som ligger där under någonstans

bra skrivet, gillar de
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina