Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna rann mot en stjärnspäckad natt

Under samma täcke vi låg
när timmarna rann mot en stjärnspäckad natt.




Då du viskade till mig som aldrig förr
att jag inte skulle åka ifrån dig




Jag behöver dig sa du till mig
som jag betydde allt för dig
mitt hjärta log som aldrig förut..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-21 22:43



Bookmark and Share


  * Ammi *
härlig kärleksförklaring!
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet