Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som fastnade

Jag har inte sett dig på länge
men ändå tänker jag på dig
det var något som fastnade
något som aldrig försvann
det är du - mannen i mitt liv




Fri vers av Lilla trollet
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-05-21 23:42



Bookmark and Share


  * Ammi *
just det, dom försvinner, sen ...kommer de om kärleken är sann
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet