Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så var din skugga



så var din skugga
försvunnen i dagens ljus
bland främlingars sång
och vinterns steg mot vår

men se under jordens yta
vänder blommor mot sol




Fri vers av kath
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-05-22 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath