Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dagen lyser



vardagens prinsar
i slott vi bebor
deras sammetsögon
våra klingande skratt
bland rosors doft

där shakespear kikar fram
bakom våra steg

en lek när dagen lyser
och allt är i ett




Fri vers av kath
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-05-22 08:11



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vardagens prinsar
blir i författarnas ögon

skratt bland rosor
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath