Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögons glans



Simmar så skönt

I dina djupa brunnar


Återhämtar livsglädje




Bunden vers (Haiku) av DanSan
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-22 22:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så enkelt ( i positiv bemärkelse ).
Så fint !
2006-05-23

  Helene Månsson
åååh Dan, helt underbart! Bokmärker denna! /Helene
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan