Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


soldränkt hemtrakt

Jag dansar ut
genom fönstret

soluppgången har förtrollat mig
till medvetna drömmerier

än ombytliga
som vindar
än tungtrampade
som lerjord

o, min hemtrakt
nu vill jag spela upp
alla blommor
till dans

skaka om historien
riva rädslans murar

höra hemma
i en droppe
soldränkt
poesi
- !













Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-21 01:26



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Magiska, målande, hoppfulla ord.
2017-06-10

  lila fjäderblomman VIP
Ljuvlig poesi!
2017-06-09

  Karina"Kia"
Snyggt jobbat.känslor som bara i den ger mig glädje!

Hurra! denna va fanken så jäkla bra,blir upprymd glad,tackar ska du ha!
2017-06-03

    ej medlem längre
Härligt upplyftande poesi. Tack. <3
2017-05-31

  Gin83
Otroligt vackert
Så stämningsfullt
Känns så ärlig och direkt från hjärtat
Gillade skarpt

2017-05-31

  Lars Hedlin
Mycke tfint
2017-05-29

    Dan Myrbeck
Så tjusigt beskrivet! Lycka till i tävlingen!
2017-05-22

    ej medlem längre
Ett tävlingsbidrag värt vinst! Underbart fina skaldat.
2017-05-22

  Anya VIP
Slutet är som pricken över i:et i denna vackra text. Men att höra hemma i soldränkt poesi är så fint uttryck.
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer som bevisar att du är en droppe i poesins soldränkta värld!
2017-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat, som en vårvisa, att dansa barfota till.
2017-05-21

  Marianne Räf
Denna var härlig med "medvetna
drömmerier" å om att "riva rädslans
murar" -- å för å inte tala om att
"höra hemma i en droppe soldränkt
poesi" ! Det var goa grejer å läsa !
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP