Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlösa nätter

tack för de sömnlösa nätterna
då jag lever som mest

då jag ångrar det
jag inte borde ha gjort
då jag ler lyckligt
åt att du förlät mig

då jag suckar
åt mina patetiska svar
då jag älskar
att du är likadan

då jag är tacksam
för att du finns
då jag är hel
för att du är min

då jag inser
att livet, trots all smärta,
faktiskt är värt det.




Fri vers av lindblad
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-25 00:04



Bookmark and Share


    Noyle
Länge leve de sömnlösa nätterna som ger upphov åt sådan poesi!! xD
2007-09-03

  Smultris
Denna känns riktigt levnadsglad och härlig...
Den får mig att le:)
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad