Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och sanningsÅsa blandar Ord och känslor,
huller om buller, i ett härligt möte !

Tack Åsa  !              Kram Crister




när het möter

 

 

 

du säger att det blir trångt

men jag gillar det

inte om saligheten

men du gör mig saligt het


som då den där gången

du vet

där på perrongenlek


en evighet

i gudomliga minuter

tankenjuter


småhårsresande nackenandning

tiden stillnar

folket stirrar


en doft ger svar

hud bekräftar

det trånga blir närhet



när vi möts



*

 




Fri vers av Ord
Läst 878 gånger
Publicerad 2006-05-25 14:07



Bookmark and Share


  volatile
hihihi "tankenjuter" - det är vad man gör av den här dikten, ni skriver häärligt!
2006-05-27

  nopoet
Hallo ja är skit dålig på datorer ja vet inte hur man skriver privat här behöver din hjälp om de är okej. Har en del frågor orkar inte ta de med folk runt mig vore tacksam för hjälpen. kenth
2006-05-27

  Kajsabajsa
en doft ger svar

hud bekräftar

det trånga blir närhet



när vi möts

Vackert! Skört och sensuellt...:-)K
2006-05-26

    ej medlem längre
*nyper lite mormorskatigt i kinderna och säger "ååh så pluttegullig"*

;=)
2006-05-26

  Sanningsägaren VIP
Underbart!
Så skoj, det här gör vi om
fler gånger va?
Och du, ibland måste man vara snabb!;)
Kraaaaaaaam Åsa
2006-05-25

  Propella
Alla tummar upp! Vilken underbar, lekfull text ni har skapat!
2006-05-25

  yoyyo
underbart!!
målas upp fina bilder här :)
2006-05-25

  prinscess VIP
den var kärleksfull
jätterart
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord