Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böjer sig runt tid



så vet jag att
nätter kommer och de går

smyger stilla

viker av mot öppet land
där drömmar möter

böjer sig runt tid
ännu nära mig




Fri vers av kath
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath