Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto av - kärleksparet <3 <3


KÄRLEKEN SÖKER KÄRLEKEN

 

de små skillnaderna

de stora känslorna

framrycker ur intet

ögon möts - strålar

 

den tysta nattens hemlighet

den sprudlande dagens öppenhet

de möts på en båt vid en kaj

ett ögonblick som ännu dröjer kvar

 

hjärtan sammanflätade till ett

slår i samma takt till kärleken

vidrör alla som finns i närheten

de är oskiljaktigt sammansvurna 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-30 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vilken underbar dikt och härlig bild på er, kärleksparet. Det finns inget ljuvligare än besvarad kärlek. <3
2017-07-30

  Marianne Räf
Härlig är Kärleken, om den bara är
besvarad i underbar ömsesidighet!
Fin dikt, tycker jag! Du å mannen
din ser så rara ut... <3 <3
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP