Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer vinden



i ett klänningstyg
följer vinden konturen
av min frusna sårbarhet

nära intill saknaden


den jag bär
i hudens tunnaste struktur




Fri vers av kath
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-05-27 08:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här ryms det mycket ensamhet...känslighet...enormt snyggt!!!
2006-05-27

  Christer Eriksson
så svårt enkelt, den skyddande huden som ändå släpper genom, superb dikt.
2006-05-27

  DanSan
*

Åh bara så smekande och sköna rader

Mycket bra formulerat . . .

minimalistiskt och så bra . . .

MVH Dan


*
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath