Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad

släpp mig
sakta och försiktigt
och se mig krossas
när jag träffar golvet

se mig splittras
se mig dö
sopa upp mina bitar
och glöm det sen

var glad åt
att du nu är fri
att hitta något nytt
som du kan leka med




Fri vers av lindblad
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad