Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs.. baseras på observationer av flertalet personer och beteenden.. den som tar åt sig får fundera på varför denne tar åt sig... bara så ni vet. Pekar inte medvetet ut någon.


Offerkofta

Offerkoftan
Den skaver så jävla skönt
Hellre ha något att klaga på än att våga ta itu med det
Avundas om någon annnan lyckas eller gör något kul

Offerkoftan
den perfekta martyr-assesoaren
"det är så synd om mig"
"Nu fick jag sand i munnen igen när jag körde huvudet i sanden..."

Offerkoftan
en storsäljare för alla som inte vågar tåla sanningen
som inte tål förändring
eller vågar ta tag i skiten

Offerkoftan
one size fits all
när det är enklare att gnälla
än att göra något åt skiten....

Offerkoftan
visst fan skaver det
men att göra något åt det ?
vore ju vettigt... nej
på med Offerkoftan
och gärna mer självömkan ........




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-15 04:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
2017-09-16

  Nikolai Jungsin VIP
Väljer att avstå politisering eller polarisering... eller utpekande....

2017-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Eftersom så många i västvärlden ÄR offer (för bisarra illusioner) så borde fler bära offerkoftor.
2017-09-15

    Fadime
Offerkoftan är nu både vacker, värmande och vinstgivande. Få kastar en sådan kofta på tippen och går ut i kylan.

Bra skaldat.
2017-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Arthur Rimbaud:
Alla feminister är äckliga.
2017-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Den palestinaarabiska offerkoftan är vanligt förekommande i nyhetsrapporteringen. Samma snyftvalser upprepas i propagandistiskt syfte medan man hetsar mot Mellanösterns enda demokrati, Israel.

I övrigt är det oftast självgoda personer som pekar ut andra som självmedömkande. Man föraktar svaghet.
Det är ett farligt mönster som banar väg för totalitära strukturer.
2017-09-15

  Öknens Ros VIP
snyggt skaldat, den där offerkoftan som vi alla lite till mans/kvinns tar på oss (min uppfattning).
2017-09-15

    ej medlem längre
sanna lundell talade sanning. men varför heter det offer? varför kofta? äcklig tjej sanna lundell. men din dikt är sjysst gillar.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP