Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SVARA MIG

 

jag har inga svar

jag är svarslös

 

jag har ingen rast

jag är rastlös

 

jag har inte gett ut en enda bok

men ändå har jag blivit lusläst

fast jag är både ord-ningsam och luslös




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-21 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lusläst är ett ord som påminner mycket om läslust. Det är roligt att läsa din text och se bilden av dig, så full av bus och humoristiska upptåg.
2017-09-21

  ULJO
Riktigt roligt
2017-09-21

  M.Eta
Humor!!
2017-09-21

  Fulbergarn
ha ha, kalas hi hi
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP