Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt synlig

Förnekat,förskjutit, fördömt
Blundat, försummat,
aldrig glömt

En evigt snurrande
Vacker tragik
Bortträngd bultande
Djup romantik

Fastklistrad fasad, uppdragen ridå
Skyddat med allt jag kunnat förmå

Svindlande förtrollad
Magisk skönhet
Desperata försök, lyckas vara diskret

Hissnande förtjusad, fängslande fast
Flygande dröm, hemlighet som last

Rivande, huggande, uppäten totalt
Bultande, suktande misslyckats banalt

Dammigt evig den må slå
Men brinnande het, så äkta rå.

Till sist nu då förlåt mig så
För jag har velat ha dig sedan då.




Övriga genrer av AnnaGs
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-27 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs