Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en person som gjort det jag inte trodde Hon har erövrat mitt fustna hjärta och fått det att älska igen


Ditt inre rinner nedför din kind och sätter mitt hjärta i brand


I dina ögon speglas din skönhet
en spegel till ditt inre
I din tårar rinner kärlek
kärlek från ditt hjärta
En kärlek som träffar min kind
droppar på min läppar
Den fyller mitt inre
fyller mig med ömhet och kärlek
En så ärlig kärlek
Att jag tappar fotfästet för en sekund
En kärlek jag aldrig
Upplevt tidigare

En kärlek som träffat mig
Likt tusen slag
Fått mig stum och mållös
Fått mig att dra efter andan
och
fått mitt hjärta att kämpa

Kämpa för att inte dränkas
Dränkas av den kärlek som skapats
Inom det

Känslan (kärlek)
flyter i mina ådror
Fyller hela mig
Den gör mig livrädd och säker
På samma gång

Det är en kärlek
Som är sådär att
Det lyser igenom mina ögon
i mitt leende
Det är en kärlek
Som är sådär att
Den inte får plats inom mig

Den är så stor
Att den vill dela sig med dig


Den vill fylla hela dig
Fylla ditt hjärta
Likt du
har fyllt mitt



Likt du har fyllt


Hela min värld




Fri vers av AnnaGs
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-19 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin text!! Mycket vackert slut.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs