Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet snabbt och utan större tanke En del av mig saknas, min halva familj min största saknad just nu är min pappa


Genomsårad av brist på bekräftelse


Det är ganska skrämmande
Hur en enda person
Hur en enda människas existens
Och
Brist på närvaro
Kan påverka mig såhär
Borde jag bry mig eller
Borde jag förstå fakta och
Inse min förlust?


Jag är trött nu
Dödstrött på att reparera mitt hjärta efter varje förlust
Utmattad av att försökt sy ihop våra brister
Om och om igen
Förkrossad av de nederlag jag har varit med om
Genomsårad av allt som hänt
Genomliden av saknad
Av brist på bekräftelse från dig


Varför ska vissa saker göra så olidligt ont?
Varför utsätter du mig för detta?
Varför är det bara jag som försöker?



Vet inte om det är vädret
Gamla minnen
Eller tiden som hinner ikapp mig
Vet inte

Vet inte om det är jag själv
Som orsakat utgången av detta
Eller om det är du

Jag trodde jag förstod dig
Trodde du och jag var sammankopplade
Med kött och blod
Men nu
Efter månader av tystnad
Börjar jag sakta inse
Att du och jag
Är som

Svart och vitt
Dag och natt
Himmel och helvete



De likheter som finns mellan oss
Är de olikheter vi har




Fri vers av AnnaGs
Läst 532 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-19 21:30



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"De likheter som finns mellan oss
Är de olikheter vi har"
Gripande och fint skrivet.
Smärtsamt vackert och mycket stark.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs