Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
impulskrivning igen, inspirerad av ett lugnt hav och en stilla fjärd en mycket vacker syn


Bryter stillheten med min kaotiska verklighet


Fjärden ligger stilla inatt
Fridfullt orörd
Likt den vitaste oskuld
Lugnt sovande
I väntan på solens omfamning
Stilla stilla
Bryter min existens
Den spegelblanka ytan
Doppar mitt jag
I det orörda


Kyla tränger sig på
Det varma inom mig
Huttrar till
Mitt trötta inre
Vaknar till liv

Känner den stickande verkligheten
Tränga sig på


Vill inte störa tystnaden
Vill inte väcka det vackra

Vill bara låna lite lugn
Lite harmoni
Och
Lite skönhet

Vill bara ersätta mitt tomrum
Med vad havet har att ge


Vill bara fly från mig själv



Dränka min otillräcklighet




Fri vers av AnnaGs
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-21 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs