Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rensa systemet och starta om hårddisken, Ibland behöver man mentalt, känslomässigt och själsligt börja om. Jag startar.. NU.


Mental shutdown in progress

Mental avstängning påbörjad.

Kontakten med cybervärlden dras ut, den påhittade världen försvinner i och med att megabyte nedladdning inte längre är möjlig, hejdå Internet.
Kopplar datorn till respirator, konstgjord levnad,
enkel och en extremt liten strömtillförsel håller den nätt och jämt vid liv,
hej koma.

Tv:n oskadliggörs genom att livsströmmen kapas,
män och kvinnor fångade i en fyrkantig box frigörs, försvinner in i mörkret.
All telefoni plockas isär, batteri där, sim-kort dit, telefonkroppen läggs bredvid. Allt i en rak och fin linje.

Fönster till verkligheten förseglas, stängs åt och låses, barrikaden påbörjad. Ringklockan slås sönder, dörren låses,
kontakt är inte längre möjlig.

Öron proppas igen, fylls med gult skumgummimateria
och ljudvågor kan nu omöjligt passera, sinnet stängs av.

Lampor skruvas ur, försätts i obrukbart tillstånd.
Ögon vänjer sig vid det totala mörkret,
ytterligare ett sinne försatt i vila.

Huvudmaskinen försätts i energisparläge,
blinkar förstrött och kopplar av, vänteläge.
Det centrala nervsystemets varvantal minskar.

Pumpen jobbar långsamt, minskar volymen, trycket i ledningarna minskar, tryck är knappt kännbart.
Det perifera nervsystemet lugnar ned sig,
andning stabil lugn och koncentrerad.
In och ut andning sker per automatik,
det inre lugnet kontaktas, spänningen mellan känslor och sinne minskar. Stänger av bit för bit.

Avslappnande position för kropp och själ,

Mental återuppbyggnad börjad.


Hejdå,
Till tidigare sinnesstämning

Farväl,
tidigare tillstånd



Var hälsad nya värld




Fri vers av AnnaGs
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs