Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska hitta varandra igen


Det blev för mycket,
Motgångar ska karakterisera en människa.
Det jag gjorde vill jag inte förknippas med.
Det är inte så jag vill bli ihågkommen.
Jag vill bli ihågkommen som Anna,
Tjejen som aldrig gav upp.

Tjejen,
som borstar av kläderna vid ett fall,
som rätar på ryggen,
som sträcker på nacken och håller huvudet högt.
Som vid varje fall,
alltid ser en chans till.
För det är den jag ÄR.

Hon har bara gått vilse.

Jag går tillbaka nu, ska finna henne,
Igen,
Återfå henne och ta henne i hand.

Och vi ska vandra tillbaka starka,
Tillsammans.

Jag ska bli hel igen.




Fri vers av AnnaGs
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-31 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs