Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden är öronbedövande


SKOGSPROMENAD

 

sitter i skogen

på promenaden

vilar mig stilla

 

skogen är tyst

knäpptyst ljudlös

utan minsta ljud

 

vinden har mojnat

inte ens träden susar

inget fågelkvitter alls

 

funderade på om

jag blivit helt döv

men nej... ... ...

 

hörde mina steg

hörde prasslet ...

ljudet av fallande löv

 

vem stängde av

skogspromenadens

avkopplande ljud?

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-04 17:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hi hi, ja vem stängde av haiku

morsans hund och jag

vi trivs ihop i skogen

liken på krogen
2017-10-04

  M.Eta
Till skillnad mot vårpromenad saknar man fågelkvitter på höstpromenad, så sant.
2017-10-04

  ULJO
Njuta av naturens under, skogens skönhet
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP