Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IBLAND KORVAR SIG SKINNET NÄR MAN TÄNKER PÅ PLAST...


88-an

 

en liten godbit

med mycket plast

ska det vara gott

ja gudomligt gott

 

avstår plastgott

går hem istället

lämnar påsarna

syr en egen i tyg

 

det står 88-an pån

min egen tygkasse

nu känns det bättre

med en godbit tyg

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-05 18:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Måste hålla utskick efter denna godbit. Har inte sett den. Jaa mycket plast blir det.

2017-10-06

    ej medlem längre
Jag tänker också på glass i första hand ...
2017-10-05

  Solstrale VIP
88-an är nu mer också en godis med mycket plast omkring...
2017-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant så rätt...
Men alla plastburkar
med mat i... Också nå´t
att tänka på... Håller på
Dig och Din metod.
Så god!

2017-10-05

  ULJO
För mig är 88:an en glass.
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP