Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för oss vilse




i en dag som kopierar liv
där öknen lever
utan vatten

tankens hem
en vilande stad
under rymders hemlighet

mina steg över dina
söker avtryck av liv

men i våra ögons stängda rum
är kartor spegelvända

för oss vilse i nattens dag




Fri vers av kath
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-05-30 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dom sista fem raderna är kanon bra,
men hela texten håller,bra bra.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath