Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Kronobergsparken Fridhemsplan Stockholm


SOLEN

 

Solen kysser ytornas djupa
Mörkret klias på ryggen

Stenarna förvandlas
Blir lysande livsbevis

Bakom dig en skugga
Den är allt du vill vara

Du möter ditt inre ljus
Hjärtat skrattar högt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-01 10:47



Bookmark and Share


  M.Eta
Vackert!
2017-11-02

  ULJO
Tjusig text
2017-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP