Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET KÄNNS BEFRIANDE ATT HA BEFRIAT SIG


BEFRIADE MIG OCH BLEV FRI

 

natten skrämmer inte mer

det regnar inget problem jag ser

det snöar och är kallt över allt

jag känner jag kan ta det ballt

 

väder får mig bara att byta kläder 

inget får mig på fall - jag står pall

 

de som göra andra skada

de kan jag bara kallbada

skölja bort skrubba och tvaga

 

besvikelse är nu ett minne blott

så återkom inte med din nitlott

HALLT DÄR! du som ställer te me besvär

du har inget mer att hämta här

 

för se jag har befriat mig fri

nu kan du lägga ned och låta bli

 

allt sköljer av mig som vatten på en gås

ska berätta för dig hur detta kan uppnås

 

se till den du är innerst inne

håll god ordning på ditt minne

träna tänka positivt varje timme

underhåll hela ditt fria sinne

var kreativ och låt inget sitta inne

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 21:51



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
MYCKET POSITIV TEXT :)
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP