Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käre far

Det var ett bra tag sen nu
Jag erkänner
Jag var rädd för dig
Dina blodröda ögon
Och dina vingliga ben
Men jag fattade ju inte

Alla de gångerna du föll
Sprang jag för att stå vid din sida
Ett slag som aldrig blev riktigt hårt
För att få dig att faktiskt förstå
Inte ens sjukhussängen hjälpte dig
Det blev bara värre

Alkoholen var helgens offer
Jag älskade dig dagtid men
var rädd för dig då mörkret föll
Alla tårar
Alla ledsna miner
Alla sorger
Och ändå var du ovetande
Inte ens ord kan väcka ditt sinne
Jag är ju bara ett barn
Men Pappa!
Jag är din dotter

Jag gråter för dig
Jag gråter med dig
Jag gråter när du inte ser

Din andra dotter vägrar träffa dig
För att du är som du är
Resten är lyckligt ovetande
Eller bryr sig inte alls

Jag vågar inte bry mig
Du är alltid så glad
Jag älskar när du ler
Du är alltid så glad

Du viskar i mitt öra;
Du är det bästa jag har
Du är mitt bästa barn
Och lägger sedan till;
Men så kan jag inte säga.
Vet du att jag älskar dig?

Det är ett rent helvete att jag älskar dig så mycket dagtid
Men att jag inte kan älska dig nog
För jag vet vad som egentligen väntar
Men jag älskar dig
Mer än någonsin
Jag önskar bara att du ska förstå
Att mörkret faller senare
Om du tar vara på din dag




Övriga genrer av Malina
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-30 23:29



Bookmark and Share


  sofiavishet
väldigt fin text som berör. Bra!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina