Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det är min hemlighet




dagen
när natten var evig
och skuggor föll utan att märkas

den dag dina steg stannade
framför och bakom mig
och runt varje hörn du passerar
brinner eldar nu

dina ord faller
likt stängsel av frihet
runt min kropp

som är min tids början och slut
ett vanvett
som fyller en himmel

men det är min hemlighet.




Fri vers av kath
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-05-31 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...mmm...härlig..så fylld av känslor...ett underbart måleri...
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath