Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag älskar dig i regnet

när läppar smakar kärlek

fast vinden piskar min hud 

 

Jag älskar dig i regnet

när vattnet strilar över kinder

och våra kyssar väcker mörkret i dig

 

Jag älskar dig i regnet

när kärleken värmer kroppar

och trotsar vinterns kyla het

 

Jag älskar dig i regnet 

när händer berör

då själar möts och vinden viskar mer

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-12-03 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW, vilket möte som kan ske i regnet!
Nu vill jag att det ska regna mycket, mycket!
2018-04-03

  Goraxy 89 Orion VIP
HEJ - Vad är Detta för en märklig känsla? Jag stiger upp värkbruten och läser den underbaraste poesi man kan tänka sig?

NEJ - Jag kan ju inte börja bokmärka allt Du skriver trots att jag får lust därtill?
2017-12-06

    Peter Söderqvist
Härlig rytm i texten med finstämda ord om kärlek.
2017-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker kärlekspoesi!
2017-12-04

    ej medlem längre
En kyss smakar som allra bäst när båda vill, i solsken och i ihållande regn.
2017-12-04

  Karina"Kia"
Kärlek att älska varann i det som kan vara som ett regn och kyla..I alla situationer.....

Stå varandra nära och en djup kärlek till varann!

Mjukvackert skrivet!
2017-12-03

  Anya VIP
Vacker regnpoesi. Jaa det gäller att lyssna på vinden.
2017-12-03

    ej medlem längre
Med rymd och känslighet fyller du världen med poesi som känns nära och äkta!
2017-12-03

  ULJO
Ljuvligt
2017-12-03

    ej medlem längre
En kärlek som känns äkta, sann och underbart vacker.
2017-12-03

  M:tin
Underbar, som kärlek ska va!!!!!!!
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP