Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Hon är den

den som ser

in i stjärnenatten

som möter det där

som vandrar i bergens dalar 

 

hon är den man inte ser

men ser ändå 

då man blundar

 

hon är den som vet

men ändå inte 

vet  

vår hemlighet

 

hon är den som 

vandrar bland bergen dag och natt

för att finna sin själ

under nattens vackra stjärnmantel

 

hon är den som  älskar 

det andra inte ser

det andra inte känner

hon är den som älskar din själ

 

hon är den som viskar ord i natten

omfamnar dem

med mjuka händer

sprider dem på ett ark av papper 

under stjärnorna

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2017-12-09 09:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fulländat och verkligen beundransvärt bra! :)
2018-04-03

    ej medlem längre
Selene, seren, själfull...
2018-04-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna fagra gudinna
här så fagersamt förtoldt
2018-04-02

  Engel
Tänk att få vila i en sådan omsorg...
2018-02-26

  Lars Hedlin
Oerhört bra skrivit!
2018-01-09

  Flicis VIP
Tankeväckande
2018-01-04

  Karina"Kia"
En dikt som berör och får känslan om någon som nära står där med öppen dörr dag som natt med värmen som mjukt omfamnar när man har känslan att bli sedd och blir varmt mottagen med en stor varm kram.. Någon som skyddar,någon som alltid är vid sin sida i både glädje och sorg.. Tunga dagar är just då som man vill få känslan att då bli mottagen i en djup varm barm,få känna sig liten som vuxen.
Så vackert innerligt berörande på pricken skrivet rakt från hjärtat och mottagaren känner lycka.. Otroligt bra skrivet med djup känsla <3
2018-01-01

  Solstrale VIP
Oj så fint du skriver!
2017-12-29

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert skaldat!
2017-12-12

    Dan Myrbeck
Vackert skaldat.
2017-12-11

  ULJO
Ljuvligt
2017-12-11

  Anya VIP
Tänker mig en skyddsängel här. min är grönklädd....tror jag.
2017-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text som skapar tankar och känslor!
2017-12-10

    Peter Söderqvist
Vacker text så fylld av frågor.
2017-12-09

    ej medlem längre
Orden föder både bilder och tankar.
2017-12-09

  Nils-Robert
Vackert!
2017-12-09

    ej medlem längre
Frågan svår att svara på men dikten med bilden lätt att förtjusas av.
2017-12-09

  M:tin
Så fint hon skriver!!!!!!!
2017-12-09

  Goraxy 89 Orion VIP
En fantastiskt Vacker, mjuk, varm dikt som berör Djupt D j u p t in - Tack !!!
2017-12-09

  Fulbergarn
lite mystic i vintern
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP