Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar att du älskar

Sakta, mjukt

faller jag in i dig
faller jag i kärlek
kärlek som fyller
kärlek som ger mig

allt det där jag önskat
allt det där jag bett om
som fyller mig med värme
som fyller mig med dig

dig som jag har väntat
dig som jag älskar

som du älskar


så som du älskar




Fri vers av Sören
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören