Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kvinna




Det letar sig in ibland
detta sketna tvivel . . . .
men jag litar på band

Sluter mina ögon . . .
ser dig som du är
kan inte sluta älska

Jag bara rör vid dig
du säger, jag är din man
och visst och sant . . . Jag är

Och alltid förblir . . .
det som du är för mig
min älskade . . .

Lämnar en ros på din kudde
sätter mig ner och bara
tittar på dig . . .

- För du är underbar . . .




Fri vers av DanSan
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-06-01 15:31



Bookmark and Share


    Gabrielle
Om jag råkade springa på din flickvän eller fru skulle jag grattulera henne, tror du tillhör en utrotningshotad ras... fast nu kan jag ju inte ge upp hoppet... fasiken
2006-06-02

  DanSan
*


Till Loredana . . .

Ja vi känner varandra så väl vänen . . .

förstår precis vad du menar !!!


MVH Dan


*
2006-06-01

    Bodil Sandberg
Varma och vackra ord till din kvinna DanSan!!!
2006-06-01

  Last Word Spoken
vilken romantisk dikt, men akta dig för kvinnor,
bor en liten "farlig jävul som Strindberg säger"
i vissa kvinnor... du tittar på en uggla då du ser
en duva.. och sen .. vaknar du upp ur drömmen
som förvandlas till en mardröm...hahaha.. så
romantisk och optimistisk kommentar..ta den
med humor är du snäll.. du känner ju mig, "ingen
duvunge här"...*skrattar*
2006-06-01

  Helene Månsson
såå underbart Dan the man! /Helene
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan