Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marionetter

 

jag är så trött tunn och uttänjd

mellan tvinnade band av sedan och då

det är märkligt att hänga här i luften

och inte kunna styra, bara titta på

 

och jag sprattlar så vackert jag kan 

men du är för nära för att se

för långt bort att röra och jag

minns för väl för att be

 

jag har provat flaskor och strängar 

berusat mig på varje substans

men det är svårt att vinna mot sig själv

när hjärtat rusar mot ingen kvinnas land

 

så jag sprattlar riktigt vackert

och sträcker lite till

tills banden brister lär jag hänga här i luften

och hjärtats alla klockor slå still




Fri vers av Elin S
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-06-02 19:29



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
En bedårande dikt du skriver så bra gumman..

"jag har provat flaskor och strängar

berusat mig på varje substans".

Makalöst..I envy you! ;)
2006-06-03

  Propella
Säger som Fylking: ÄNTLIIIGEN!!!! *gör en liten dans*

Men om jag nu ska vara seriös så kan jag bara säga damn woman - du hänför mig gång på gång. Hur får alla dessa ord plats i lilla dig?
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S