Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är du Gud

Har ni sett att det lyser om honom?
Ett himelskt och varmt sken
Jag älskar nog honom

För många år har gått för att
jag ska våga säga något
Men jag älskar honom

Folk säger att han gör samma sak
Men han har en flickvän han älskar
Men jag älskar honom

Han är het som den varmaste dagen
Och han har ett hjärta av snyggaste guldet

Jag älskar sättet han ser på mig
En varm blick och ja, hans ögon säger mycket

Han är inte det klassiska
Han är nog inte snygg precis
En kropp som följer vad jag drömmer om
det har han inte heller
Han skrattar med mig
Han ler med mig
Han har ett vackert leende

Och jag fattar inte
varje gång jag ser dig
Är du lika het
eller hetare
Det måste bero på vädret

Jag vill höra dig skratta
Jag vill höra dig prata
Men jag orkar inte alla lögner
Jag orkar inte med allt svek
Jag vet
Jag är så jälva korkad
Som tar upp det här nu
Jag älskar dig så att jag skulle kunna dö
men som du sa;
När sommaren kommer är jag din
Bara din
Om du fortfarande vill ha mig

Och kommer vänta varje sekund
Varje minut
Även om det tar ett år
Men efter det ger jag upp

Gud vad jag älskar dig
men jag älskar dig inte för evigt




Övriga genrer av Malina
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-06-01 22:42



Bookmark and Share


  jobby
Kärlek åter igen....
men vad gör de? när du ändå skriver så bra!
forsätt skriva!
2006-06-07

  sofiavishet
Väldigt fin och bra skriven! bra bild:) Jag tycker om det här mest "Han är inte det klassiska
Han är nog inte snygg precis
En kropp som följer vad jag drömmer om
det har han inte heller
Han skrattar med mig
Han ler med mig
Han har ett vackert leende" Det bevisar att kärlek inte bara har att göra med utseendet, utan det som är innanför och det är fint att läsa. Ett varmt leende och hjärta är bättre än det snyggaste fotomodellsyttre:) Bra!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina