Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar i morgonens gryende ljus




Kom änglar, kom älvor
ta min hand , dansar som aldrig för
och livet i mig tar ett par steg

Men ge mig tillbaka till hoppets natt
och låt mig få älska i nattens gryende ljus
för där i morgonens ljus finns jag

Och kärleken i mitt hjärta
spänner så . . . i mitt bröst
men i smärtan finner jag åter tröst . . .

- För du . . . kära du . . .
finns vid min sida . . .

Låt oss ta ett par steg till
in i oändlighetens . . ,

Svala korridorer

Hela mig med dina kärleks frukter
och bär mig som jag bär dig
I livets vackra poesi

Och sanningen är . . .
att jag har dig så kär
men ack så nära . . .

Min älskade . . .







Fri vers av DanSan
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-06-02 12:44



Bookmark and Share


  Helene Månsson
ser er båda framför mig dansande på livets ängar...../Helene
2006-06-25

  Josi
Jätte vacker!
2006-06-20

    NoMi F
Den här älskande dikten
är som en sommardröm
En kärlek så stor och vacker
Jag tycker verkligen om denna
läsning
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan