Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra med mig

Vandra med mig
kom ut
någonstans
i den friska
starka naturen

följ mig
vid min sida
du behöver inte säga något
kom
bara dela min tid
vandra med mig

nu
lämna klockan hemma
tiden vandra ändå obevekligt
vandra med mig

tillsammans
ute
fria
i det fria
i en gränslös
kärleksfull
fri natur
där du är du
och jag är jag

vandra med mig
men först
ta min hand




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-22 11:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En vandring man gärna går på.
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP