Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett helt dygn

Jag känner mig smutsig och kall
Jag orkar inte mer
Mina ögon har varit överflödigt blanka hela dagen
Snälla
Jag pallar inte mer
Jag har städat mitt rum och jag har städat det igen
Jag har duchat och badat säkert tio gånger om
Varför försvinner inte smutsen?
Jag känner mig korkad
Jag känner mig billig
Varför gör jag så här?
Jag känner mig som skit
Jag har säkert tillbringat mig 4 timmar på en soptipp under tiden som jag trodde jag sov
Men nä...
Det är min skamm som stinker
Jag känner lukten av hat och oro
Mitt hjärta svettas
och jag känner smaken av mina bruna lungor
Tyvärr baby
Men hur mycket jag än vet att jag inte förtjänar det
Så kan jag inte sluta tänka på dig
Jag vet att jag inte borde
Jag vet att jag inte vill
Och jag vet att allt är över
Allt säger att det jag gör är fel

Mitt hår är tovigt av alla timmar jag har dragit mig själv i håret
Mina ben är såriga
och mina långa naglar har slipats bort av mitt skinn
Jag klarar det inte längre
Det har gått ett dygn sen jag såg dig sist
Sen dess har jag inte tänkt på annat
Jag har funnit dig igen
Du är för bra för att vara sann
Du är för bra för att vara min
Och tanken av att du kan vara min
gör att jag älskar dig mer




Övriga genrer av Malina
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-06-03 01:51



Bookmark and Share


  jobby
Den här texten var intressant att läsa,
man tolka den på lite olika sätt..
Men dina ordval är ruggigt bra!

"Allt säger att det jag gör är fel"

Jag skulle kunna ta me hur många ord som helst..

Bra Malle!
2006-06-07

    Marre2
Okej, nu ska jag vara ärlig jag har inte orkat gå in och läsa dina mästerverk som förr, beror dels på att jag inte har något i huvudet längre. men säger det nu och har sagt det förr, du äger! :)
2006-06-06

  sofiavishet
Väldigt tragisk..men i slutet tycker jag att det är positivt, eller har jag missuppfattat? några bokstäver som saknas på några ställen, men annars mycket bra!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina