Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Tiger på ettårsdagen



Min guldkatt
heter Tiger
och visst är han
guld

Kelen som få
förför  han
då och då
men så bara snäll

Smeker med sin tass
spinner som en hel katt
säger mjau jag älskar dig

Min healing katt
du goa Tiger
du ger så mycket av dig
försöker ge tillbaka

Men kan aldrig
nå upp i din klass
du underbara
Tiger guldkatt




Fri vers av DanSan
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-06-03 10:07



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
O, JA! djur påmminer oss vad ovillkorlig kärlek betyder!
Grattis på din födelsedag tiger :)
2006-06-03

  Agnes
Sött! Hälsa och gratulera!
2006-06-03

  Knastroll VIP
Förstår precis hur det känns, har själv fyra små tigrar (a.k.a monster, hjärtan o.s.v Kärt barn har många namn). Och de är verkligen oersättliga, värda med än vad som går att mäta i pengar...
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan