Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt tillägnar jag min vän . . .
knastrollet . . .

MVH Dan



Till min skrivarvän . . . .



Knasiga troll reser sig
med hjälp av hjärtats melodi
ont gör det . . .
men du är vacker

och så älskad . . .
släpp ut håret . . .
sluta skära dig i armen

Du är älskad , , ,

För den du är




Fri vers av DanSan
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-06-03 11:37



Bookmark and Share


    Gabrielle
Får man en sådan dikt tillägnad sig kan man nog bara känna sig älskad!
FIIIIIIIN var den, helt underbar
2006-06-03

  Agnes
Du har en vacker själ...
2006-06-03

    ej medlem längre
Så fin dikt tillägnad till någon. Rörande och känsloladdad samtidigt fylld av trygghet
2006-06-03

  Knastroll VIP
Åhhh, aldrig har någon skrivit något så fint åt mig... Sitter här och är riktigt rörd... =)
Tack så mycket min vän!
Jag har faktiskt inte skurit mig sedan november/december förra året... Jätteduktig jag... =)
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan