Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Käännös suomeksi ystävien avulla


Aurinkoni, kuuni ja tähteni


Joskus tarvitsen lämpöä
silloin hymysi lämmittää minua kuin aurinko

Joskus haparoin pimeydessä
silloin lähetät kuunvalosi kajon

Joskus olen eksynyt ja hukassa
Silloin tähtesi opastavat minut oikealle tielle

Olet minun taivaani
taivaallinen olento

Olet maa jonka haluan tavoittaa
Olet maa jota haluan koskettaa

Voimme luoda maailmankaikkeuden
Vain olemalla yhdessä
toisiamme varten

Jos haluat olla
Aurinkoni
Kuuni
Tähteni

Niin voin olla komeettasi ,
joka valaisee taivaasi




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2018-01-30 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP